Dag van de ondernemer  imageDag van de ondernemer  imageDag van de ondernemer  image
Bedrijfsbezoek en netwerkmoment in  De Kom in Baal
Donderdag 19 november om 20 uur
Ook UNIZO Begijnendijk - Keerbergen - Tremelo wil zijn zijn lokale ondernemers in de bloemetjes zetten naar aanleiding van Dag van de Ondernemer!
Daarom organiseren wij donderdag 18 november 2021 een bedrijfsbezoek en netwerkmoment enkel voor ondernemers.
Programma:
19u30: Onthaal met een drankje
20u00: Het ondernemersverhaal van De Kom (Kinderplaneet)
20u30: "Wat kan UNIZO voor je betekenen" (in optie met Danny Van Assche)
21u00: Mogelijkheid tot rondleiding
21u30: Netwerkmoment
23u00: Einde

UNIZO-leden gratis
Niet-leden 10€
Inschrijven verplicht!                KLIK HIER OM IN TE SCHRIJVEN 

Een woordje meer over "De Kom":
Komen eten bij De Kom is gewoonweg een unieke belevenis. Je geniet er in een aangename en kindvriendelijke omgeving van lekker eten met de hele familie. 100% kidsproof.
Heerlijke gerechten, een mooi interieur, een keitoffe binnen- en buitenspeeltuin en een fijn zonneterras. Wat heb je nog meer nodig? Bij De Kom kunnen kinderen, groot en klein, naar hartenlust ravotten in de gratis speeltuin. Vanuit de gezellige huisjes heb je zicht op de binnenspeeltuin. Zo kan je steeds een oogje in het zeil houden.

 De buitenspeeltuin opent in het voorjaar. Doordat het terras zicht heeft op de buitenspeeltuin, kan je als ouders ook hier met een gerust hart van je hapje of drankje genieten. In de winter is het heerlijk vertoeven op ons winterterras. Door de grote ramen lijkt het net alsof je buiten zit.
Kom even uitrusten op ons gezellig terras na een heerlijk fietstochtje in de buurt of na een zalige shopsessie in de Kinderplaneet. Heb je iets te vieren? De Kom is dé ideale locatie voor een keileuk feest.            Ga naar de website van "De Kom"